サレジアン国際学園世田谷中学高等学校

イメージ画像
  • R.Nさん

本科クラス

私がサレジアン国際学園世田谷に入学して感じたことは、常に先生が校則を考えるきっかけを与えてくれるということです。その中でも楽しみにしていたPBL型授業では、物事の要点を掴む力を養うことで、将来必要になってくる自分の考えを相手に伝える説得力と、相手の気持ちを理解する優しさを身につけることができると思います。自分の個性を伸ばしながら、学園生活を楽しみたいです。

• K.Hさん

本科クラス

僕は学校説明会などで訪れた際に出会った先生方や在校生の雰囲気、緑豊かな環境に惹かれました。またサレジアン国際学園世田谷1期生ということで、自分たちで新しい学校を作ることができるので、楽しそうだと思いました。本科クラスを選んだ理由は、ゼミ授業やPBL型授業、数学に興味を持ったこと。そして週8時間ある英語の授業で、英語力を身につけたいと考えたからです。これから新しい仲間とともに、楽しい学校生活を歩んでいきたいと思います。

• U.Yさん

インターナショナルクラス

I chose Salesian International School Setagaya because I wanted to be one of the first students to attend the newly established international course.
    I was excited about the fact that most of the classes would be taught in English and there would be many dedicated English-speaking teachers. Also, growing up in a Catholic family, daily exposure to the Catholic faith and being able to get a Catholic education was very important for my family and myself.
    In the near future, I am looking forward to interacting and communicating with my fellow Salesian peer located throughout the world. I hope to learn and grow, not just academically but also as a human being during the 6 years here at this warm, welcoming and global atmosphere of Salesian International School Setagaya.

• H.Nさん

インターナショナルクラス

僕は4年間タイのインターナショナルスクールに通う中で、さまざまな国の人と関わってきました。その人たちと話すのがとても楽しかったので、またそのような体験をしたいと思いました。日本に帰ってきてからは受験勉強などに時間を割いており、英語を少し忘れてしまったので、また身近に英語を使いたいと思い、サレジアンのインターナショナルクラス(スタンダード)を選びました。